Referenties

DE KLANT VERTELT

Angelique heeft een bijdrage geleverd aan de professionalisering van de leerkrachten middels het overdragen van theoretische kennis, met name het meer inzicht krijgen in het denkniveau van het kind, en tevens door praktische handvatten aan te reiken die direct inzetbaar zijn. Bijvoorbeeld door het analyseren van de methodetoets d.m.v. een overzichtelijk format zodat leerkrachten doelgerichter te werk gaan.

Daarnaast heeft Angelique veel voor ons betekend door het intensief begeleiden van leerlingen met rekenproblemen.

Romy Amende en Zineb Amagir – rekencoördinatoren Rosa Boekdrukker, Amsterdam

 

Angelique houdt iedereen ‘bij de les’, stimuleert, stelt steeds de denkvragen, waardoor we verder denken én verder komen.”

Teamleden Rembrandtschool, Akersloot

 

 

Wilfried Ligthart, intern begeleider van De Baskuul in Lutjebroek  geeft de volgende krachtige woorden voor de begeleiding door Angelique: “klankbord, professioneel, positief en met kennis van zaken”. “De begeleiding heeft mijn inzicht versterkt en heeft me geïnspireerd.”

 

 

Op Het Rinket hebben we ruim 5 jaar Angelique Onderwater ingehuurd voor diverse verandertrajecten (bijvoorbeeld de invoering van groepsplannen, formuleren van leerdoelen, automatiseren, vertaalcirkel bij rekenvraagstukken).   Wij zijn eigenlijk een beetje “Angelique verslaafd.”   De teamleden zijn enthousiast over de begeleiding en scoren op de enquête aan het einde van het schooljaar altijd een 4 op een vierpuntschaal voor haar begeleiding.

Voor de interne begeleiders en de directeur is Angelique een fijne persoon om mee te sparren in onze “Denktank”. Haar visie op goed onderwijs heeft ons naar een hoger plan gebracht.

We ervaren Angelique als een enthousiaste, positieve en bekwame persoonlijkheid. Een echte aanrader dus!

Margriet de Boer  –   directeur Het Rinket en De Fakkel, Heemskerk

 

 

Angelique heeft veel kennis en kan dit op een goede manier het team in brengen. Ze heeft snel een beeld en kan goed analyseren!  Verder is zij prettig in de omgang waardoor een goed contact makkelijk gelegd kan worden.

Evelyn van Noort –  intern begeleider & Frank Groot  –  directeur De Kraanvogel, Almere

 

 

‘Angelique snapt het’!
Onder de deskundige leiding van Angelique ontstond er een maatwerktraject rondom de invoering van Wizwijs, een nieuwe rekenmethode voor onze school. Angelique ging vol zelfvertrouwen, eigenheid, verstand van zaken en een realistisch zelfbeeld aan de slag met het team.

Angelique had wezenlijk interesse in de teamleden en trad tactvol in contact met hen.

Zo gaf Angelique iedereen energie en kwam iedereen in beweging!

Martijn ten Broeke – directeur jenaplanschool de Keerkring, Schagen

 

Angelique heeft ons team dit jaar geholpen om het werken in combinatiegroepen effectiever aan te pakken. Zij stak veel tijd in de communicatie vooraf met de IBer en de directeur om de uitgangssituatie in kaart te brengen.

Zij weet inhoudelijk waar zij het over heeft en er was een prettige interactie tussen het team en Angelique.

Caroline Naumovski –  directeur & Annelie Donkers –  intern begeleider. Brede school De Kersenboom, Diemen